Starten

STARTPLAATS
De startplaats is: Sportpark “Vermeerkwartier” Gasthuislaan 70  3817 EP Amersfoort Telefoonnummer van het startgebouw: 033 – 461 18 20

STARTTIJDEN
Buitengewone omstandigheden voorbehouden is de starttijd:
* 50 km van 06.30 tot 08.30 uur
* 40 km van 07.00 tot 08.30 uur
* 30 km van 08.00 tot 09.00 uur
Wilt u op tijd aanwezig zijn? Het startbureau is tussen 09.30 uur en 12.30 uur gesloten! Gedrukte parkoersen worden aan de start uitgereikt, de route is voorzien van SGWB pijlen van papier (zwarte pijlen op gele ondergrond) of gekalkte gele pijlen op de straat/stoep/fietspad. U moet vóór 18.00 uur binnen zijn. Als u later binnen komt, bent u in principe uitgevallen.

BEREIKBAARHEID
Het Sportpark is te bereiken:
Per auto vanaf Utrecht:
Via de A 28, afrit 6 Leusden Zuid / Woudenberg. Bij verkeerslichten 2x links en viaduct onderdoor, Arnhemseweg volgen.  Deze gaat over in de Kersenbaan. Net over het spoor rechtsaf Diamantweg, linksaf Saffierweg, linksaf Dorresteinseweg, alsmaar rechtdoor komt u op de Gasthuislaan en ziet u het sportpark liggen.

Per auto vanaf Amsterdam – Zwolle – Apeldoorn:
Bij knooppunt Hoevelaken richting Utrecht via de A 28, afrit 6 Leusden Zuid / Woudenberg Einde afrit rechts Arnhemseweg.  Deze gaat over in de Kersenbaan. Net over het spoor rechtsaf Diamantweg, linksaf Saffierweg, linksaf Dorresteinseweg, alsmaar rechtdoor komt u op de Gasthuislaan en ziet u het sportpark liggen

Per openbaar vervoer:

Kijk op de website van Syntus (http://www.syntusutrecht.nl) welke bus u kunt nemen naar het sportpark.

PARKEREN
De ijsbaan is een van de parkeermogelijkheden. Volg de BLAUWE Borden met P pijlen, (voor uw navigatiesysteem is het intoetsadres: Rubensstraat Amersfoort), de overige parkeerplaatsen of in de omliggende straten. Als u op het voetpad, de groenstrook of dubbel parkeert, riskeert u een bekeuring. Let ook op de borden waar u niet mag parkeren. De gemeente heeft aangekondigd extra te zullen controleren tijdens het evenement.