Hartelijk Welkom

De Amersfoortse Tweedaagse van 2019 zit er weer op. Het was de 70ste editie en elke wandelaar heeft na afloop een mooie herinnering hiervan gehad. Wij als organisatie hebben wederom genoten en we hopen u als wandelaar ook. Mocht u willen reageren, kan dat via e-mail naar redactie@amersfoortse2daagse.nl of via onze website.

De Amersfoortse Tweedaagse in het  nieuws:

Op de site van “De Stadsbron” staat een heel mooi artikel geschreven door Addy Schuurman over de relatie tussen De Amersfoortse Tweedaagse en de Vierdaagse van Nijmegen. Zie https://www.destadsbron.nl/nl/De_paden_op_de_lanen_in

Wilt u reageren, of heeft u tips voor de organisatie, maak dan gebruik van het reactie formulier op onze site.

 Mocht u niet weten wat u kunt verwachten tijdens de Amersfoortse Tweedaagse, kijk dan onder Multimedia. Hier vind u meerdere foto’s en filmpjes van afgelopen jaren. U kunt dan een sfeer impressie krijgen en u daarna online inschrijven.

Kijk voor de laatste editie op de Foto pagina. Hier krijgt u een goede impressie van de wandeltocht.

foto_badgeAmersfoortse Tweedaagse Badge
Voor de liefhebber is een batch voor de rugzak of wandeltas van de Amersfoortse Tweedaagse te koop.

Deze batch is te koop en kost € 3,50. Stuur een email naar info@amersfoortse2daagse.nl met uw naam, adres en woonplaats en wij zullen uw de informatie toesturen hoe uw zo een mooie badge kunt ontvangen. De badge is ook op zaterdagmiddag te koop bij het ophalen van uw medaille.

Graag tot ziens op 19 en 20 juni 2020!

Contactgegevens:
Algemene Informatie: info@amersfoortse2daagse.nl
Redactionele vragen of opmerkingen: redactie@amersfoortse2daagse.nl

Voor dringende vragen kunt u bellen met 033-4804984